Bodahl-Johansen & Co Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bodahl-Johansen & Co Aktiebolag är ett av många företag som finns i Strömstad. Det är nämligen den kommunen som Bodahl-Johansen & Co Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bodahl-Johansen & Co Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1995-01-01.

Bodahl-Johansen & Co Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1993-04-28. Men sedan 1993-01-01 så har Bodahl-Johansen & Co Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Lillekärr Norra 6, 425 34, Hisings Kärra. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bodahl-Johansen & Co Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-573500.

Strömstad arbetar för att företag som Bodahl-Johansen & Co Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bodahl-Johansen & Co Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva försäljning av däck jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bodahl-Johansen & Co Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bodahl-Johansen Erik -Bodahl-Johansen, Svein.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bodahl-Johansen & Co Aktiebolag och det är följande personer, Bodahl-Johansen Erik som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lystad, Rolf Inge som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Bodahl-Johansen, Svein som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Lundeen, Mats Ingvar som är född 1958 och har titeln Suppleant, Simonsson, Kjell Adler som är född 1944 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Bodahl-Johansen & Co Aktiebolag är 556461-0334.