Nya Veteranen i Svinesund Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Nya Veteranen i Svinesund Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Strömstad. Det är nämligen den kommunen som Nya Veteranen i Svinesund Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Nya Veteranen i Svinesund Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1993-04-01.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nya Veteranen i Svinesund Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6053744.

Strömstad arbetar för att bolag som Nya Veteranen i Svinesund Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Nya Veteranen i Svinesund Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Nya Veteranen i Svinesund Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nya Veteranen i Svinesund Aktiebolag och det är följande personer, Lyhus, Vidar som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Egeland, Ronnie som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Pettersson, Ulf Tomas som är född 1954 och har titeln Delgivningsbar person, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Frostung, Leif Magnus Wendel som är född och har titeln Huvudansvarigrevisor,Bosatt utomlands inom EES,

Organisationsnummer för Nya Veteranen i Svinesund Aktiebolag är 556465-4399.