Strömstads Bil & Båtelektriska AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Strömstads Bil & Båtelektriska AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Strömstad här finns det många olika Aktiebolag. Strömstads Bil & Båtelektriska AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Strömstad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Strömstads Bil & Båtelektriska AB är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556471-8699.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0526-24012 alternativt besöka eller skicka post till Strömstads Bil & Båtelektriska AB på följande adress Prästängsv. 1, 452 33, Strömstad.

Strömstads Bil & Båtelektriska AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Strömstads Bil & Båtelektriska AB så sitter följande personer i styrelsen: , Hansson, Leif Reine som är född 1950 och har titeln Suppleant , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva elektriska reparationer i bilar, båtar och arbetsmaskiner samt därmed förenlig verksamhet.