Business Services International BSI Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Business Services International BSI Aktiebolag är ett av många företag som finns i Strömstad. Det är nämligen den kommunen som Business Services International BSI Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Business Services International BSI Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Business Services International BSI Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1993-09-09. Men sedan 1995-01-01 så har Business Services International BSI Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Karlsg. 16, 452 31, Strömstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Business Services International BSI Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0526-15809.

Strömstad arbetar för att företag som Business Services International BSI Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Business Services International BSI Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall utföra konsulttjänster avseende inköp och försäljning och idka handel med varor, inom i företrädesvis verkstads- industri, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Business Services International BSI Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Business Services International BSI Aktiebolag och det är följande personer, Erlandsson, Eva Charlotta som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson Klink, Gun Elisabeth som är född 1953 och har titeln Suppleant, van Lienden, Peter som är född 1964 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Business Services International BSI Aktiebolag är 556472-0992.