Nordby Köpcenter Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556475-9479 är organisationsnummer för företaget Nordby Köpcenter Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nordby Köpcenter Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Strömstad som är den kommunen som Nordby Köpcenter Aktiebolag finns i.

Nordby Köpcenter Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-10-29 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nordby Köpcenter Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Nordby Köpcenter Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Strömstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nordby Köpcenter Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Nordby Köpcenter Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0526-19961 eller genom brev på följande adress:
Domaregränd 1, 452 30, Strömstad

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nordby Köpcenter Aktiebolag och det är Palm, Ulf Stefan som är född 1966 och har titeln VD, Bjerke, Tron Harald som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Orvelin, Olof Fredrik som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Palm, Ulf Stefan som är född 1966 och har titeln Suppleant, Hallerud, Ole-Christian som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorBörsvik, Hans Erik George som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor,