Nöjesbutiken i Strömstad Spel-& Tobaksvalvet AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Strömstad och Nöjesbutiken i Strömstad Spel-& Tobaksvalvet AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Nöjesbutiken i Strömstad Spel-& Tobaksvalvet AB är ett av dem. Statusen för Nöjesbutiken i Strömstad Spel-& Tobaksvalvet AB är att Bolaget är aktivt.

Nöjesbutiken i Strömstad Spel-& Tobaksvalvet AB är ett Aktiebolag och skapades 1994-02-25. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Strömstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Nöjesbutiken i Strömstad Spel-& Tobaksvalvet AB ska trivas.

Nöjesbutiken i Strömstad Spel-& Tobaksvalvet AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Strömstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med tobaksvaror, tidningar och konfektyr och video, försäljning av tips, spel och lotter, uthyrning av video ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nöjesbutiken i Strömstad Spel-& Tobaksvalvet AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Nöjesbutiken i Strömstad Spel-& Tobaksvalvet AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Strömstad.

Vill man komma i kontakt med Nöjesbutiken i Strömstad Spel-& Tobaksvalvet AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0526-13780.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Nöjesbutiken i Strömstad Spel-& Tobaksvalvet AB är Almén, Dick Eyvind som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekehed Almén, Marie Elisabeth som är född 1965 och har titeln Suppleant, Olehäll, Lars som är född 1950 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Nöjesbutiken i Strömstad Spel-& Tobaksvalvet AB har 556483-4330 som sitt organisationsnummer.