Torskholmens Svets & Smide Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Torskholmens Svets & Smide Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Strömstad som är den kommunen där Torskholmens Svets & Smide Aktiebolag finns. I Strömstad så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Torskholmens Svets & Smide Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Torskholmens Svets & Smide Aktiebolag har haft sedan 1998-01-01. Torskholmens Svets & Smide Aktiebolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Torskholmens Svets & Smide Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Sälteg. 2, 452 97, Strömstad men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0526-30174.

Strömstad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Torskholmens Svets & Smide Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Torskholmens Svets & Smide Aktiebolag har idag 556497-5505 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Torskholmens Svets & Smide Aktiebolag

Bolaget skall bedriva svets- och smidesverkstad, åkerirörelse samt elinstallationer och därmed förenlig verksamhet.

I Torskholmens Svets & Smide Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Carlsson, Lars Dennis André som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Lars Morgan Andrée som är född 1951 och har titeln Suppleant, Möller, Bengt Olof som är född 1955 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .