Böljans Allehanda AB

Västra Götalands län

Information

Böljans Allehanda AB är ett av många företag som finns i Strömstad. Det är nämligen den kommunen som Böljans Allehanda AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Böljans Allehanda AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1996-01-01.

Böljans Allehanda AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1994-11-14. Men sedan 1995-01-01 så har Böljans Allehanda AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Tjärnöbo Övre, 452 96, Strömstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Böljans Allehanda AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0526-10256.

Strömstad arbetar för att företag som Böljans Allehanda AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Böljans Allehanda AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva försäljning av fiske- och båttillbehör samt nautiska presentartiklar jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Böljans Allehanda AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Böljans Allehanda AB och det är följande personer, Karlsson, Bengt Göran som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Petrini, Lars Erik Ragnar som är född 1955 och har titeln Suppleant, Andersson, Björn Erik Lennart som är född 1964 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Böljans Allehanda AB är 556497-9002.