Eurocash Food AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Strömstad och Eurocash Food AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Eurocash Food AB är ett av dem. Statusen för Eurocash Food AB är att Bolaget är aktivt.

Eurocash Food AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-01-31. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Strömstad där företaget finns i jobbar för att företag som Eurocash Food AB ska trivas.

Eurocash Food AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Strömstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva detaljhandel med livsmedel och dagligvaror samt varuhussortiment, däribland leksaker, hemelektronik, klockor, smycken, bijouterier ävensom bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Eurocash Food AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Eurocash Food AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Strömstad.

Vill man komma i kontakt med Eurocash Food AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0526-459300.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas av en av -ledamöterna i förening med -Jakobsson, Hans Fredrik Håkan Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Eurocash Food AB är Jakobsson, Hans Fredrik Håkan som är född 1968 och har titeln VD, Jakobsson, Hans Fredrik Håkan som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Frank Jarle som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Egeland, Ronnie som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lyhus, Vidar som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Roald, Jon Arne som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESBaaz, Kristina Marie som är född 1964 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Eurocash Food AB har 556503-6141 som sitt organisationsnummer.