Åsidans Hälsobutiker AB

Västra Götalands län

Information

Åsidans Hälsobutiker AB är ett av många verksamheter som finns i Strömstad. Det är nämligen den kommunen som Åsidans Hälsobutiker AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Åsidans Hälsobutiker AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2003-12-11.

Åsidans Hälsobutiker AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1995-01-31. Men sedan 2004-01-08 så har Åsidans Hälsobutiker AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Oslov. 44, 452 35, Strömstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Åsidans Hälsobutiker AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0526-66550.

Strömstad arbetar för att verksamheter som Åsidans Hälsobutiker AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Åsidans Hälsobutiker AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva hälsokosthandel samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Åsidans Hälsobutiker AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Åsidans Hälsobutiker AB och det är följande personer, Dahlby, Kjetil som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekdahl, Runar som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Sjöberg, Irene Maria som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Åsidans Hälsobutiker AB är 556505-5224.