Startsidan i Strömstad AB

Västra Götalands län

Information

Startsidan i Strömstad AB är ett företag som finns i Strömstad. I Startsidan i Strömstad AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hornseth, Karl Jakob som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Myrvold, Kenneth som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Borchgrevink, Johan Christian som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Voldberg, Per Gunnar som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Axelsson, Hans Jörgen som är född 1970 och har titeln Delgivningsbar person, Nankler, Ulf Jerker som är född 1948 och har titeln RevisorBDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Startsidan i Strömstad AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Startsidan i Strömstad AB på telefon 0526-13758.

Bolaget skall bedriva köp och försäljning av fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Startsidan i Strömstad AB av bolagstypen Aktiebolag.

Startsidan i Strömstad AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Strömstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Startsidan i Strömstad AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-10-25 och Startsidan i Strömstad AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Startsidan i Strömstad AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Startsidan i Strömstad AB har 556519-3058 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.