LIM Invest i Strömstad AB

Västra Götalands län

Information

556524-2335 är organisationsnummer för företaget LIM Invest i Strömstad AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LIM Invest i Strömstad AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Strömstad som är den kommunen som LIM Invest i Strömstad AB finns i.

LIM Invest i Strömstad AB har varit registrerat sedan 1995-07-28 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för LIM Invest i Strömstad AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

LIM Invest i Strömstad AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Strömstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för LIM Invest i Strömstad AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med LIM Invest i Strömstad AB så kan ni göra det på telefon genom 0526-13117 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva uthyrning av byggmaskiner, bedriva byggnadsverksamhet, äga och förvalta aktier och värdepapper, fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med LIM Invest i Strömstad AB och det är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,