Maximat Svinesund AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva import handel med dagligvaror, konsultverksamhet inom dagligvaruhandel, äga och förvalta fastigheter och finansiella instrument samt uthyrning av maskiner och inventarier för livsmedelsbranschen. Finansverksamheten skall dock ej avse bankrörelse eller kreditmarknadsbolag.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Maximat Svinesund AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Strömstad så är Maximat Svinesund AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Strömstad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Strömstad och i Västra Götalands län. Redan 1995-11-23 så skapades Maximat Svinesund AB och verksamheten är har F-skattsedel Maximat Svinesund AB har haft det sedan 1998-01-01.

Maximat Svinesund AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556527-5434 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Strömstad.

Just nu är Maximat Svinesund AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Maximat Svinesund AB så går det att nå dem via telefon på 0526-19999 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Lundgren, Göran Magnus -Stolfer, Nils Kennet

Följande personer är på något sätt aktiva inom Maximat Svinesund AB är Lundström, Monica Elisabeth som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lundgren, Göran Magnus som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Rask, Marie Helene som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Stolfer, Nils Kennet som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, vidtun, Toril som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Johansson, Björn Johan Bertrand som är född 1945 och har titeln SuppleantKolstad, Karin som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Vidtun, Torild som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, KPMG AB som är född och har titeln RevisorJohansson, Kurt Göran Lennart som är född 1952 och har titeln Huvudansvarigrevisor.