Thomas Pettersson Juridik AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva juridisk konsultation, samt köp, försäljning och förvaltning av fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Thomas Pettersson Juridik AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Strömstad så är Thomas Pettersson Juridik AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Strömstad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Strömstad och i Västra Götalands län. Redan 1996-04-25 så skapades Thomas Pettersson Juridik AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556531-2674 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Strömstad.

Just nu är Thomas Pettersson Juridik AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Thomas Pettersson Juridik AB så går det att nå dem via telefon på 0526-60070 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Thomas Pettersson Juridik AB är Pettersson, Ulf Tomas som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Marie-Louise som är född 1956 och har titeln Suppleant, Orvelin, Jan-Olof som är född 1949 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .