Axelsson Marin i Strömstad Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva handel med samt reparation av båtar, båtmotorer, marina tillbehör, drivmedel samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Axelsson Marin i Strömstad Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Strömstad så är Axelsson Marin i Strömstad Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Strömstad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Strömstad och i Västra Götalands län. Redan 1997-04-22 så skapades Axelsson Marin i Strömstad Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Axelsson Marin i Strömstad Aktiebolag har haft det sedan 1997-01-01.

Axelsson Marin i Strömstad Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556540-9710 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Strömstad.

Just nu är Axelsson Marin i Strömstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Axelsson Marin i Strömstad Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0526-66366 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Axelsson Marin i Strömstad Aktiebolag är Axelsson, Hans Uno Jerker som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Axelsson, Daniel Andreas som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Thore Martin som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Möller, Bengt Olof som är född 1955 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .