Bergdalen Koster AB

Västra Götalands län

Information

I Strömstad finns det ett Aktiebolag som heter Bergdalen Koster AB. Det finns flera verksamheter som liknar Bergdalen Koster AB i Västra Götalands län. Strömstad är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1997-11-26 så har Bergdalen Koster AB varit registrerat. Idag är Bergdalen Koster AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Strömstad.

Vill man komma i kontakt med Bergdalen Koster AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Badhusg. 5, 452 30, Strömstad. Vi ni istället prata med Bergdalen Koster AB så kan ni göra det på 0526-13760.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Bergan, Tor som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Pettersen, Björn som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Ören, Åge Syrvaldsen som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Persson, Sven-Åke Bror Emanuel som är född 1948 och har titeln Suppleant, Orvelin, Jan-Olof som är född 1949 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen .

Bergdalen Koster AB har 556549-3771 som sitt organisationsnummer.