Sjöleden Nötsäter AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva hotell- och pensionatrörelse, fastighets- utveckling och förvaltning av fastigheter, samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sjöleden Nötsäter AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Strömstad så är Sjöleden Nötsäter AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Strömstad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Strömstad och i Västra Götalands län. Redan 1997-11-26 så skapades Sjöleden Nötsäter AB och företaget är har F-skattsedel Sjöleden Nötsäter AB har haft det sedan 2009-11-12.

Sjöleden Nötsäter AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2009-11-12

556549-5156 är organisationsnummret för företaget som finns i Strömstad.

Just nu är Sjöleden Nötsäter AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Sjöleden Nötsäter AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sjöleden Nötsäter AB är Grimstad, Arne Peder Seim som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Kamsvåg Grimstad, Mette som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Orvelin, Jan-Olof som är född 1949 och har titeln Delgivningsbar person, Forsberg, Henry Urban som är född 1955 och har titeln Revisor, HENRY FORSBERG REVISORER KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor, .