Viktor Almén Shipping AB

Västra Götalands län

Information

Viktor Almén Shipping AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Strömstad som är den kommunen där Viktor Almén Shipping AB finns. I Strömstad så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Viktor Almén Shipping AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Viktor Almén Shipping AB har haft sedan 1998-01-01. Viktor Almén Shipping AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Viktor Almén Shipping AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Stavg. 8, 452 32, Strömstad men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0526-60610.

Strömstad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Viktor Almén Shipping AB Privat, ej börsnoterat.

Viktor Almén Shipping AB har idag 556552-2850 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Viktor Almén Shipping AB

Bolaget skall bedriva rederirörelse samt beställningstrafik till sjöss ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Viktor Almén Shipping AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Almén, Viktor som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Almén, Linda Maria Veronica som är född 1973 och har titeln Suppleant, Massleberg, Henrik som är född 1971 och har titeln Revisor, .