Stig Olsson i Strömstad AB

Västra Götalands län

Information

556565-7250 är organisationsnummer för verksamheten Stig Olsson i Strömstad AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stig Olsson i Strömstad AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Strömstad som är den kommunen som Stig Olsson i Strömstad AB finns i.

Stig Olsson i Strömstad AB har varit registrerat sedan 1999-02-02 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stig Olsson i Strömstad AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Stig Olsson i Strömstad AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Strömstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Stig Olsson i Strömstad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Stig Olsson i Strömstad AB så kan ni göra det på telefon genom 0526-60770 eller genom brev på följande adress:
Enbärsstigen 8, 452 60, Skee

Bolaget skall bedriva försäljning och reparation av cyklar, försäljning av fritidsartiklar och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Stig Olsson i Strömstad AB och det är Olsson, Stig Jonas som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Stig Magnus som är född 1981 och har titeln Suppleant, Niklasson, Jan-Åke som är född 1949 och har titeln Revisor, Westra Revisioner AB som är född och har titeln Revisor,