StädToppen AB

Västra Götalands län

Information

StädToppen AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Strömstad som är den kommunen där StädToppen AB finns. I Strömstad så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. StädToppen AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket StädToppen AB har haft sedan 1999-01-01. StädToppen AB har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till StädToppen AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Laholmen, 452 30, Strömstad men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5665599.

Strömstad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är StädToppen AB Privat, ej börsnoterat.

StädToppen AB har idag 556574-4801 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för StädToppen AB

Föremålet för bolagets verksamhet är lokalvård och därmed förenlig verksamhet.

I StädToppen AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Azad, Ahmed Ali som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Hasselblom, Louise som är född 1974 och har titeln Suppleant, Holländer, Lars-Göran som är född 1944 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor, .