Gottebiten Strömstad AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva grossist- och detaljiströrelse med livsmedel, konfektyrer och tobaksvaror och tillhandahålla legotjänster inom handel, transport, lagerhållning och fastighetsservice samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Gottebiten Strömstad AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Strömstad så är Gottebiten Strömstad AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Strömstad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Strömstad och i Västra Götalands län. Redan 1999-12-01 så skapades Gottebiten Strömstad AB och bolaget är har F-skattsedel Gottebiten Strömstad AB har haft det sedan 2000-02-02.

Gottebiten Strömstad AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-02-02

556581-0248 är organisationsnummret för bolaget som finns i Strömstad.

Just nu är Gottebiten Strömstad AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Gottebiten Strömstad AB så går det att nå dem via telefon på 0526-715000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Gottebiten Strömstad AB är Orvelin, Olof Fredrik som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Palm, Ulf Stefan som är född 1966 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Börsvik, Hans Erik George som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .