Henrik Mattssons Åkeri Strömstad AB

Västra Götalands län

Information

Henrik Mattssons Åkeri Strömstad AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Strömstad som är den kommunen där Henrik Mattssons Åkeri Strömstad AB finns. I Strömstad så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Henrik Mattssons Åkeri Strömstad AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Henrik Mattssons Åkeri Strömstad AB har haft sedan 2000-01-27. Henrik Mattssons Åkeri Strömstad AB har funnits sedan och 2000-01-27 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Henrik Mattssons Åkeri Strömstad AB så kan ni göra det genom att skicka er post till N. Båleröd Stenkullen, 452 94, Strömstad men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5817574.

Strömstad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Henrik Mattssons Åkeri Strömstad AB Privat, ej börsnoterat.

Henrik Mattssons Åkeri Strömstad AB har idag 556581-9371 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Henrik Mattssons Åkeri Strömstad AB

Bolagets verksamhet är transporter utav grus och därmed förenlig verksamhet.

I Henrik Mattssons Åkeri Strömstad AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Mattsson, Lars Henrik som är född 1979 och har titeln VD, Mattsson, Lars Henrik som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Barbro Alice som är född 1946 och har titeln Suppleant, Möller, Bengt Olof som är född 1955 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .