Redovisningstjänst i Strömstad AB

Västra Götalands län

Information

556582-4199 är organisationsnummer för företaget Redovisningstjänst i Strömstad AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Redovisningstjänst i Strömstad AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Strömstad som är den kommunen som Redovisningstjänst i Strömstad AB finns i.

Redovisningstjänst i Strömstad AB har varit registrerat sedan 1999-12-30 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-12-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Redovisningstjänst i Strömstad AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-12-03.

Redovisningstjänst i Strömstad AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Strömstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Redovisningstjänst i Strömstad AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Redovisningstjänst i Strömstad AB så kan ni göra det på telefon genom 0526-13324 eller genom brev på följande adress:
L. Vatulandsg. 32, 452 31, Strömstad

Bolaget skall bedriva handel med värdepapper, redovisnings- och rådgivningsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Redovisningstjänst i Strömstad AB och det är Svensson, Lars Lennart som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlström, Margit Anita som är född 1941 och har titeln Suppleant, Holländer, Lars-Göran som är född 1944 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor,