Myren Invest Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Myren Invest Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Strömstad här finns det många olika Aktiebolag. Myren Invest Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Strömstad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Myren Invest Aktiebolag är momsregistrerat sedan2000-07-31 och har organisationsnummer 556585-8882.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0526-14706 alternativt besöka eller skicka post till Myren Invest Aktiebolag på följande adress V. Klevg. 9 A, 452 30, Strömstad.

Myren Invest Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-07-31.

I Myren Invest Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Larsen, Rune som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall äga och förvalta aktier och andra värdepapper, bedriva konsultverksamhet inom administration, ekonomi och management samt idka därmed förenlig verksamhet.