Gunilla Karlsson Redovisning i Strömstad AB

Västra Götalands län

Information

I Strömstad finns det ett Aktiebolag som heter Gunilla Karlsson Redovisning i Strömstad AB. Det finns flera företag som liknar Gunilla Karlsson Redovisning i Strömstad AB i Västra Götalands län. Strömstad är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Gunilla Karlsson Redovisning i Strömstad AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-09-17 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2000-05-16 så har Gunilla Karlsson Redovisning i Strömstad AB varit registrerat och sedan 2001-09-17 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Gunilla Karlsson Redovisning i Strömstad AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Strömstad.

Vill man komma i kontakt med Gunilla Karlsson Redovisning i Strömstad AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Hantverkareg. 10, 452 35, Strömstad. Vi ni istället prata med Gunilla Karlsson Redovisning i Strömstad AB så kan ni göra det på 070-3108591.

Bolaget skall bedriva redovisningstjänster, fastighetsrelaterade tjänster såsom värdering, byggadministration ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Karlsson, Mary Gunilla som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Folke Tomas som är född 1958 och har titeln Suppleant, Carlsson, Per Anders som är född 1959 och har titeln Revisor, BDO Nordic AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Gunilla Karlsson Redovisning i Strömstad AB har 556590-8844 som sitt organisationsnummer.