Norra Bohus Fastigheter AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Norra Bohus Fastigheter AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Strömstad här finns det många olika Aktiebolag. Norra Bohus Fastigheter AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Strömstad jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Norra Bohus Fastigheter AB är momsregistrerat sedan2001-11-28 och har organisationsnummer 556601-3859.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0526-14107 alternativt besöka eller skicka post till Norra Bohus Fastigheter AB på följande adress LINNEAVÄGEN 24, 668 31, Ed.

Norra Bohus Fastigheter AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Norra Bohus Fastigheter AB så sitter följande personer i styrelsen: , Knoll, Cathrine som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, handel med bilar och båtar samt båtuthyrning, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.