Scythe Development AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva verksamhetsutveckling i egen regi och hyra ut rådgivande tjänster i förbindelse med projekt och produktutveckling.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Scythe Development AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Strömstad så är Scythe Development AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Strömstad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Strömstad och i Västra Götalands län. Redan 2001-06-29 så skapades Scythe Development AB och bolaget är har F-skattsedel Scythe Development AB har haft det sedan 2001-08-14.

Scythe Development AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-08-14

556612-7840 är organisationsnummret för bolaget som finns i Strömstad.

Just nu är Scythe Development AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Scythe Development AB så går det att nå dem via telefon på 0526-23206 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Scythe Development AB är Norberg, Gösta Harald som är född 1953 och har titeln VD, Norberg, Elvy Birgitta Margareta som är född 1954 och har titeln Vice VD, Norberg, Gösta Harald som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Norberg, Elvy Birgitta Margareta som är född 1954 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Dick Morgan som är född 1952 och har titeln Revisor, Ekblad & Samuelsson Revision AB som är född och har titeln Revisor.