Marin & Verkstadsservice i Strömstad AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Strömstad och Marin & Verkstadsservice i Strömstad AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Marin & Verkstadsservice i Strömstad AB är ett av dem. Statusen för Marin & Verkstadsservice i Strömstad AB är att Bolaget är aktivt.

Marin & Verkstadsservice i Strömstad AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-05-22. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Strömstad där företaget finns i jobbar för att företag som Marin & Verkstadsservice i Strömstad AB ska trivas.

Marin & Verkstadsservice i Strömstad AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-06-13. I Strömstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad, svets- och smide, bryggentreprenader samt utföra motorreparationer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Marin & Verkstadsservice i Strömstad AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-06-13.

Idag är Marin & Verkstadsservice i Strömstad AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Strömstad.

Vill man komma i kontakt med Marin & Verkstadsservice i Strömstad AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0526-10338.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Marin & Verkstadsservice i Strömstad AB är Rask, Anders Rickard som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Jård André som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Lund, Conny Ragnvald som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Orvelin, Jan-Olof som är född 1949 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Marin & Verkstadsservice i Strömstad AB har 556627-7314 som sitt organisationsnummer.