Mäklarfirman Kjell Torstensson AB

Västra Götalands län

Information

Mäklarfirman Kjell Torstensson AB är en verksamhet som finns i Strömstad. I Mäklarfirman Kjell Torstensson AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nordquist, Hans Erik Thomas som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordquist, Simon Daniel som är född 1979 och har titeln Suppleant, Holländer, Lars-Göran som är född 1944 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mäklarfirman Kjell Torstensson AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Mäklarfirman Kjell Torstensson AB på telefon 0526-15591.

Bolaget skall bedriva fastighetsmäkleri och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Mäklarfirman Kjell Torstensson AB av bolagstypen Aktiebolag.

Mäklarfirman Kjell Torstensson AB är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Strömstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Mäklarfirman Kjell Torstensson AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-01-23 och Mäklarfirman Kjell Torstensson AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-01-23.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mäklarfirman Kjell Torstensson AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Mäklarfirman Kjell Torstensson AB har 556634-2753 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.