Svinesund Butiksdrift AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Strömstad och Svinesund Butiksdrift AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Svinesund Butiksdrift AB är ett av dem. Statusen för Svinesund Butiksdrift AB är att Bolaget är aktivt.

Svinesund Butiksdrift AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-01-24. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Strömstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Svinesund Butiksdrift AB ska trivas.

Svinesund Butiksdrift AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-03-20. I Strömstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva själv, genom hel eller delägda bolag eller i samarbete med andra bolag, dagligvaruhandel och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Svinesund Butiksdrift AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-04-03.

Idag är Svinesund Butiksdrift AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Strömstad.

Vill man komma i kontakt med Svinesund Butiksdrift AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0526-40995.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Svinesund Butiksdrift AB är Kristiansen, Tom som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Aarnes, Gry som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Gabrielsson, Annelie Maria som är född 1964 och har titeln Delgivningsbar person, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Andersson, Björn Erik Lennart som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Svinesund Butiksdrift AB har 556639-4929 som sitt organisationsnummer.