Svenska Hydrotech AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Strömstad och Svenska Hydrotech AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Svenska Hydrotech AB är ett av dem. Statusen för Svenska Hydrotech AB är att Bolaget är aktivt.

Svenska Hydrotech AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-02-12. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Strömstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Svenska Hydrotech AB ska trivas.

Svenska Hydrotech AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-03-20. I Strömstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av tillbehör till renhållnings- fordon och lastbilar, konsultation och förmedling av transport- relaterade tjänster, uthyrning av entreprenadmaskiner, fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Svenska Hydrotech AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-03-20.

Idag är Svenska Hydrotech AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Strömstad.

Vill man komma i kontakt med Svenska Hydrotech AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0526-60150.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Svenska Hydrotech AB är Samuelsson, Sven Åke Peter som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Samuelsson, Niclas Peter som är född 1971 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Möller, Bengt Olof som är född 1955 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Svenska Hydrotech AB har 556639-9670 som sitt organisationsnummer.