BRO Invest AB

Västra Götalands län

Information

BRO Invest AB är ett bolag som finns i Strömstad. I BRO Invest AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rosell, Lars Arne som är född 1966 och har titeln VD, Rosell, Lars Arne som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Brandberg, Knut Johan Nikolaus som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Anders Karl-Henrik som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Möller, Bengt Olof som är född 1955 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med BRO Invest AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå BRO Invest AB på telefon .

Bolaget skall bedriva försäljning och konstruktion av reningsutrustningar för vatten och industriella processvätskor samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är BRO Invest AB av bolagstypen Aktiebolag.

BRO Invest AB är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Strömstad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

BRO Invest AB innehar ej F-skattsedel och BRO Invest AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för BRO Invest AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

BRO Invest AB har 556641-7324 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.