Bilmaterial och Industriservice Strömstad AB

Västra Götalands län

Information

556643-3149 är organisationsnummer för bolaget Bilmaterial och Industriservice Strömstad AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bilmaterial och Industriservice Strömstad AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Strömstad som är den kommunen som Bilmaterial och Industriservice Strömstad AB finns i.

Bilmaterial och Industriservice Strömstad AB har varit registrerat sedan 2003-04-16 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-06-26 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bilmaterial och Industriservice Strömstad AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-06-26.

Bilmaterial och Industriservice Strömstad AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Strömstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bilmaterial och Industriservice Strömstad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig.

Vill ni komma i kontakt med Bilmaterial och Industriservice Strömstad AB så kan ni göra det på telefon genom 070-3787164 eller genom brev på följande adress:
Myrestensv. 3, 452 90, Strömstad

Bolaget skall bedriva montering, underhåll, service och installation i industrianläggningar och fordon med tillhörande försäljning av material därtill, samt yttre och innre fastighetsskötsel och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bilmaterial och Industriservice Strömstad AB och det är Karlsson, Bengt Åke som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjösten, Hans Johan som är född 1970 och har titeln Revisor, Sjösten & Co Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,