GodisKompaniet i Ed AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva handel med konfektyrer, hälsokost, tobaksprodukter, läskedrycker, videofilmer samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall också bedriva hantverk inom byggverksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för GodisKompaniet i Ed AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Strömstad så är GodisKompaniet i Ed AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Strömstad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Strömstad och i Västra Götalands län. Redan 2003-08-18 så skapades GodisKompaniet i Ed AB och företaget är har F-skattsedel GodisKompaniet i Ed AB har haft det sedan 2003-09-18.

GodisKompaniet i Ed AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-09-18

556647-8615 är organisationsnummret för företaget som finns i Strömstad.

Just nu är GodisKompaniet i Ed AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med GodisKompaniet i Ed AB så går det att nå dem via telefon på 0534-66758 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom GodisKompaniet i Ed AB är Hagström, Ronny Eugén som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagström, Rolf Allan Eugén som är född 1935 och har titeln Suppleant, Kjörling, Per Magnus Thore som är född 1951 och har titeln Revisor, Kjörlings Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .