Toftedahls Rör & Fastighetstjänst AB

Västra Götalands län

Information

I Strömstad finns det ett Aktiebolag som heter Toftedahls Rör & Fastighetstjänst AB. Det finns flera företag som liknar Toftedahls Rör & Fastighetstjänst AB i Västra Götalands län. Strömstad är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Toftedahls Rör & Fastighetstjänst AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-02-12 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2003-12-02 så har Toftedahls Rör & Fastighetstjänst AB varit registrerat och sedan 2004-02-12 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Toftedahls Rör & Fastighetstjänst AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Strömstad.

Vill man komma i kontakt med Toftedahls Rör & Fastighetstjänst AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Idrottsg. 3 D, 452 32, Strömstad. Vi ni istället prata med Toftedahls Rör & Fastighetstjänst AB så kan ni göra det på 0526-12080.

Bolaget skall utföra VVS- och fastighetstjänster samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Toftedahl, Ulf Robert som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Toftedahl, Sven Torsten Stefan som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Toftedahl, Mari Helen som är född 1967 och har titeln Suppleant, Frostung, Leif Magnus Wendel som är född och har titeln Revisor,Bosatt i land utanför EES, Orvelin, Jan-Olof som är född 1949 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Toftedahl, Mari Helen -Toftedahl, Sven Torsten Stefan -Toftedahl, Ulf Robert .

Toftedahls Rör & Fastighetstjänst AB har 556652-1992 som sitt organisationsnummer.