Affär'n Sydkoster AB (Ica Nära)

Västra Götalands län

Information

556653-3948 är organisationsnummer för bolaget Affär'n Sydkoster AB (Ica Nära). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Affär'n Sydkoster AB (Ica Nära) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Strömstad som är den kommunen som Affär'n Sydkoster AB (Ica Nära) finns i.

Affär'n Sydkoster AB (Ica Nära) har varit registrerat sedan 2003-12-30 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-04-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Affär'n Sydkoster AB (Ica Nära) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-04-01.

Affär'n Sydkoster AB (Ica Nära) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Strömstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Affär'n Sydkoster AB (Ica Nära) är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Affär'n Sydkoster AB (Ica Nära) så kan ni göra det på telefon genom 0526-20035 eller genom brev på följande adress:
Torget 2, 452 05, Sydkoster

Bolaget skall bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror inom ICA-verksamheten i Sverige och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Affär'n Sydkoster AB (Ica Nära) och det är Ejderlind, Gun Ann-Louise som är född 1970 och har titeln VD, Ejderlind, Mona Elisabeth som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Ejderlind, Gun Ann-Louise som är född 1970 och har titeln Suppleant, Lindgren, Åke Roland som är född 1950 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,