Q Security AB

Västra Götalands län

Information

Q Security AB är ett av många verksamheter som finns i Strömstad. Det är nämligen den kommunen som Q Security AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Q Security AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2004-05-28.

Q Security AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2004-02-23. Men sedan 2004-06-03 så har Q Security AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Alv. 2, 457 72, Grebbestad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Q Security AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-2113411.

Strömstad arbetar för att verksamheter som Q Security AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Q Security AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva vaktservice och utföra säkerhetstjänster samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Q Security AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Q Security AB och det är följande personer, Brink, Karl Mattias som är född 1972 och har titeln VD, Brink, Karl Mattias som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Rolf Arne som är född 1943 och har titeln Suppleant, Careland, Ulf Viktor som är född 1958 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Q Security AB är 556656-4455.