Robert Lund Cars AB

Västra Götalands län

Information

556662-1370 är organisationsnummer för verksamheten Robert Lund Cars AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Robert Lund Cars AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Strömstad som är den kommunen som Robert Lund Cars AB finns i.

Robert Lund Cars AB har varit registrerat sedan 2004-05-10 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Robert Lund Cars AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Robert Lund Cars AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Strömstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Robert Lund Cars AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder Styrelsen skall bestå av 1 ledamot och 1 suppleant.

Vill ni komma i kontakt med Robert Lund Cars AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Trädgårdsg. 3, 452 31, Strömstad

Bolaget skall bedriva försäljning, export' import av motorfordon samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Robert Lund Cars AB och det är Lund, Robert som är född 1968 och har titeln Extern VD, Heyvaert, Anita Lea Josephine som är född 1941 och har titeln Suppleant, Holländer, Lars-Göran som är född 1944 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor,