Damajeto Fastighets AB

Västra Götalands län

Information

556663-5024 är organisationsnummer för bolaget Damajeto Fastighets AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Damajeto Fastighets AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Strömstad som är den kommunen som Damajeto Fastighets AB finns i.

Damajeto Fastighets AB har varit registrerat sedan 2004-06-24 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-08-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Damajeto Fastighets AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Damajeto Fastighets AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Strömstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Damajeto Fastighets AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Damajeto Fastighets AB så kan ni göra det på telefon genom 070-6820110 eller genom brev på följande adress:
Klockareg. 2, 452 30, Strömstad

Bolaget ska äga och förvalta fastigheter jämte annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Damajeto Fastighets AB och det är Myrvold, Kenneth som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Grotteröd, Audun som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Stene-Johansen, Tormod som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Axelsson, Hans Jörgen som är född 1970 och har titeln Delgivningsbar person, BDO Strömstad AB som är född och har titeln Revisor, Sörensson, Rolf Philip som är född 1970 och har titeln Huvudansvarigrevisor