Red & White Wine Sweden AB

Västra Götalands län

Information

I Strömstad finns det ett Aktiebolag som heter Red & White Wine Sweden AB. Det finns flera företag som liknar Red & White Wine Sweden AB i Västra Götalands län. Strömstad är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Red & White Wine Sweden AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-10-20 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2004-08-03 så har Red & White Wine Sweden AB varit registrerat och sedan 2005-10-20 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Red & White Wine Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Strömstad.

Vill man komma i kontakt med Red & White Wine Sweden AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Baltzar von Platens g. 11, 112 42, Stockholm. Vi ni istället prata med Red & White Wine Sweden AB så kan ni göra det på 08-4410120.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att, direkt eller indirekt, importera och sälja spritdrycker och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Frafjord, Torgrim som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Aamodt, Are som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Jönsson, Nils Göran Stefan som är född 1953 och har titeln Delgivningsbar person, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Möller, Bengt Olof som är född 1955 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Red & White Wine Sweden AB har 556664-5494 som sitt organisationsnummer.