Tilde & Annie Restaurang AB

Västra Götalands län

Information

I Strömstad finns det ett Aktiebolag som heter Tilde & Annie Restaurang AB. Det finns flera företag som liknar Tilde & Annie Restaurang AB i Västra Götalands län. Strömstad är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 2004-10-25 så har Tilde & Annie Restaurang AB varit registrerat. Idag är Tilde & Annie Restaurang AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Strömstad.

Vill man komma i kontakt med Tilde & Annie Restaurang AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Skärsbygdsv. 40, 452 97, Strömstad. Vi ni istället prata med Tilde & Annie Restaurang AB så kan ni göra det på 0526-12370.

Bolaget skall bedriva restaurang & cateringverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Olausson, Per Anders Ivar Gerhard som är född 1964 och har titeln VD, Olausson, Per Anders Ivar Gerhard som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Olausson, Annicka som är född 1962 och har titeln Suppleant, Raa, Per Kristian som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Tilde & Annie Restaurang AB har 556669-1571 som sitt organisationsnummer.