Optiker Jernberg AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Strömstad och Optiker Jernberg AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Optiker Jernberg AB är ett av dem. Statusen för Optiker Jernberg AB är att Bolaget är aktivt.

Optiker Jernberg AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-10-28. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Strömstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Optiker Jernberg AB ska trivas.

Optiker Jernberg AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-11-25. I Strömstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva optikerverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Optiker Jernberg AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-11-25.

Idag är Optiker Jernberg AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Strömstad.

Vill man komma i kontakt med Optiker Jernberg AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0525-10882.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Optiker Jernberg AB är Jernberg, Johan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Jernberg, Åsa Kristina som är född 1965 och har titeln Suppleant, Olsson, Maj Ing-Britt som är född 1947 och har titeln Revisor, KLN Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Optiker Jernberg AB har 556669-3437 som sitt organisationsnummer.