Vättlands Byggservice AB

Västra Götalands län

Information

Vättlands Byggservice AB är ett av många företag som finns i Strömstad. Det är nämligen den kommunen som Vättlands Byggservice AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Vättlands Byggservice AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-02-03.

Vättlands Byggservice AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2004-11-10. Men sedan 2005-02-03 så har Vättlands Byggservice AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Rågg. 4, 452 33, Strömstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Vättlands Byggservice AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0526-60093.

Strömstad arbetar för att företag som Vättlands Byggservice AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Vättlands Byggservice AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget ska bedriva byggnadsverksamhet och fastighetsservice, konsultverksamhet inom mekanisk konstruktion samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Vättlands Byggservice AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Vättlands Byggservice AB och det är följande personer, Karlsson, Karl Patric som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Alexandersson, Gun Vivi-Anne som är född 1939 och har titeln Suppleant, Orvelin, Jan-Olof som är född 1949 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Vättlands Byggservice AB är 556670-3814.