Engesland & Heggum Fastigheter AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva husbyggnation och fastighetsförvaltning samt handel med konfektion och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Engesland & Heggum Fastigheter AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Strömstad så är Engesland & Heggum Fastigheter AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Strömstad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Strömstad och i Västra Götalands län. Redan 2005-06-13 så skapades Engesland & Heggum Fastigheter AB och företaget är har F-skattsedel Engesland & Heggum Fastigheter AB har haft det sedan 2005-10-06.

Engesland & Heggum Fastigheter AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-10-06

556681-8125 är organisationsnummret för företaget som finns i Strömstad.

Just nu är Engesland & Heggum Fastigheter AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Engesland & Heggum Fastigheter AB så går det att nå dem via telefon på 0526-12700 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Engesland, Jan -Heggum, Lasse-André

Följande personer är på något sätt aktiva inom Engesland & Heggum Fastigheter AB är Engesland, Jan som är född 1960 och har titeln VD, Engesland, Jan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Heggum, Lasse-André som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Engesland, Wenche som är född 1962 och har titeln Suppleant, Heggum, Anna Ulrika som är född 1968 och har titeln Suppleant, Holländer, Lars-Göran som är född 1944 och har titeln RevisorAcrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor, .