Godisbutiken i Strömstad AB

Västra Götalands län

Information

Godisbutiken i Strömstad AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Strömstad som är den kommunen där Godisbutiken i Strömstad AB finns. I Strömstad så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Godisbutiken i Strömstad AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Godisbutiken i Strömstad AB har haft sedan 2006-11-02. Godisbutiken i Strömstad AB har funnits sedan och 2006-09-14 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Godisbutiken i Strömstad AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Elgerudsv. 1, 670 10, Töcksfors men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0573-29281.

Strömstad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Godisbutiken i Strömstad AB Privat, ej börsnoterat.

Godisbutiken i Strömstad AB har idag 556683-6457 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas av en av -ledamöterna i förening med -Staxäng, Jonatan Sten Olof Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Godisbutiken i Strömstad AB

Bolaget skall bedriva verksamhet som avser varuhussortiment, däribland godis, läsk, tobak, leksaker, hemelektronik, klockor, smycken och bijouterier samt därmed förenlig verksamhet.

I Godisbutiken i Strömstad AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Staxäng, Jonatan Sten Olof som är född 1967 och har titeln Extern VD, Jakobsson, Hans Fredrik Håkan som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bakke, Christen som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Egeland, Ronnie som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lyhus, Vidar som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Nilsen, Erik som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESBaaz, Kristina Marie som är född 1964 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .