Samme's Bygg AB

Västra Götalands län

Information

Samme's Bygg AB är ett företag som finns i Strömstad. I Samme's Bygg AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bäckström, Lars Anders Samuel som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Emma Maria som är född 1983 och har titeln Suppleant, Olehäll, Lars som är född 1950 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Samme's Bygg AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Samme's Bygg AB på telefon 070-6668365.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva försäljning av hus samt byggnation av hus och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Samme's Bygg AB av bolagstypen Aktiebolag.

Samme's Bygg AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Strömstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Samme's Bygg AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-10-20 och Samme's Bygg AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-10-20.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Samme's Bygg AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Samme's Bygg AB har 556683-8123 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.