Björn & Ingrid Eriksson Fiskeri AB

Västra Götalands län

Information

Björn & Ingrid Eriksson Fiskeri AB är ett av många bolag som finns i Strömstad. Det är nämligen den kommunen som Björn & Ingrid Eriksson Fiskeri AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Björn & Ingrid Eriksson Fiskeri AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-06-22.

Björn & Ingrid Eriksson Fiskeri AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2005-07-14. Men sedan 2006-06-22 så har Björn & Ingrid Eriksson Fiskeri AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Bojarg. 9, 452 37, Strömstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Björn & Ingrid Eriksson Fiskeri AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0526-12315.

Strömstad arbetar för att bolag som Björn & Ingrid Eriksson Fiskeri AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Björn & Ingrid Eriksson Fiskeri AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva havsfiske samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Björn & Ingrid Eriksson Fiskeri AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Björn & Ingrid Eriksson Fiskeri AB och det är följande personer, Eriksson, Björn Olof som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Ingrid Ulrika Elisabet som är född 1938 och har titeln Suppleant, Holländer, Lars-Göran som är född 1944 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Björn & Ingrid Eriksson Fiskeri AB är 556683-9535.