Technoblock AB

Västra Götalands län

Information

I Strömstad finns det ett Aktiebolag som heter Technoblock AB. Det finns flera företag som liknar Technoblock AB i Västra Götalands län. Strömstad är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Technoblock AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-12-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2005-10-20 så har Technoblock AB varit registrerat och sedan 2005-12-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Technoblock AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Strömstad.

Vill man komma i kontakt med Technoblock AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Technoblock AB så kan ni göra det på 08-55111155.

Bolaget skall bedriva handel med kylmaterial och kylutrustning samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Johansen, Espen som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Haldorsen, Nils Martin som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Ståhlbrandt, Per Hilding Erik B B som är född 1946 och har titeln Delgivningsbar person, Samuelsson, Dick Morgan som är född 1952 och har titeln Revisor, Ekblad & Samuelsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Technoblock AB har 556688-3319 som sitt organisationsnummer.