Kötthallen i Svinesund AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva handel med livs samt närliggande produkter relaterade till ett normalt dagligvarusortiment samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kötthallen i Svinesund AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Strömstad så är Kötthallen i Svinesund AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Strömstad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Strömstad och i Västra Götalands län. Redan 2005-12-14 så skapades Kötthallen i Svinesund AB och företaget är har ej F-skattsedel.

556693-7123 är organisationsnummret för företaget som finns i Strömstad.

Just nu är Kötthallen i Svinesund AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Kötthallen i Svinesund AB så går det att nå dem via telefon på 0526-62370 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kötthallen i Svinesund AB är Lundin, Bengt-Åke Christer som är född 1952 och har titeln VD, Lundin, Bengt-Åke Christer som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Klevsäter, Ann-Sofie som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Klevsäter, Eddie Lars-Erik Axel som är född 1986 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Möller, Bengt Olof som är född 1955 och har titeln Huvudansvarigrevisor.