Sportivo Bilskadecenter AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva bilplåtslageri samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sportivo Bilskadecenter AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Strömstad så är Sportivo Bilskadecenter AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Strömstad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Strömstad och i Västra Götalands län. Redan 2006-04-12 så skapades Sportivo Bilskadecenter AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556701-9798 är organisationsnummret för bolaget som finns i Strömstad.

Just nu är Sportivo Bilskadecenter AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Sportivo Bilskadecenter AB så går det att nå dem via telefon på 0526-12699 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sportivo Bilskadecenter AB är Moe, Dagfinn Nicolay som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Mathisen, Jack Bjarne som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Holländer, Lars-Göran som är född 1944 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor, .